Rejseplan

onsdag den 2. maj 2012

10. hilsen fra NZ - Milford Sound Overnight Cruise

Hej igen...
I dag er vi kommet hjem efter overnight cruise i Milford Sound..
Det var en fantastisk tur i super smukke omgivelser igen igen! Selvom Milford Sound kun ligger 75 km fra Queenstown, skal man køre 378 km for at komme dertil, fordi der ikke er en direkte vej. Turen tog ca. 7 timer pga. mange pauser og fotostop!
Vi kom ombord på cruiseren sent eftermiddag og sejlede ud i fjorden som var super smuk. Så så vi solnedgang over det tasmanske hav, derefter sejlede vi ind i et vandfald med spidsen af båden og derefter var der fri buffet inde i restauranten og dessert bagefter. Nams!
Senere svømmede der hajer og sæler rundt om båden. Ikke store hajer. De fulgte sælerne i håb om at få nogle af de silderester de efterlod.
Da vi stod op imorges, var der to sæler der lå på bagdækket og hyggede sig! Nøj!



Så var der morgenbuffet igen og bagefter kunne vi vælge om vi ville ud og sejle kajak eller sejle ud med speedbåd og jeg valgte speedbåd.
Der kom vi ud og se en lille sælkoloni og søstjerner på klippevæggene, en anden sæl der lå på en klippevæg men som kom frem og "stod model" da vi begyndte at tage billeder - det var mega sødt. JEg fik det både på billeder og på video!
Deredter sejlede vi hen til et til vandfald og så tilbage igen til de andre der lå i vandet og sejlede kajak :-)

Vi havde en flot indsejling tilbage til havnen igen og vi var rigtig heldige med vejret. Det regner i gennemsnit 2 ud af 3 dage i det område, og vi havde 2 dage med fuld sol og tørvejr! Fedt..!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar